ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Фото галерија

Окружно такмичење географија

У сусрет Васкрсу

У сусрет најрадоснијем хришћанском празнику Васкрсењу Господа Исуса Христа, у оквиру часова веронауке ученици четвртог разреда наше школе у Ракитову, су у петак 23.03.2018 године уз помоћ вероучитеља Николе Љубисављевића и одељенског старешине учитељице Марине Димитријевић, завршили своје прве радове Квилинг техником и показали изузетну креативност и интересовање за рад овом техником.
Tematski dan:Nova godina

29.12.2017. godine je u 4/2 u Ribaru održan tematski dan Nova godina. У току часа је владала празнична али и радна атмосфера међу ученицима. Ученици су активно учествовали у свим аспектима Новогодишњег радног дана.Уживали су у дељењу својеручно направљених честитака директору, секретару, педагогу, психолозима, библиотекару, учитељима других одељења, теткицама ... и свом наставном и ненаставном особљу.Кулминацију овог Новогодишњег радног дана је изазвало откривање Тајног Деда Мраза и размена поклона.
Kocino Selo

Novo Laniste

odeljenje 3/3

Предавање 4/3 Ракитово

Народна традиција у првом разреду у Ракитову

Угледни час немачког језика

8.11. 2017. у Кончареву, одржан је угледни час немачког језика на тему Tiere (Животиње). Ученици 5-4 су гледали видео о животињама, усвајали називе уз фотографије на табли и радили наизменично у групама и тиму.
Ученички парламент у оквиру Дечије недеље

Спортски дан и маскенбал по издвојеним одељењима.