ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Фото галерија

Tematski dan:Nova godina

29.12.2017. godine je u 4/2 u Ribaru održan tematski dan Nova godina. У току часа је владала празнична али и радна атмосфера међу ученицима. Ученици су активно учествовали у свим аспектима Новогодишњег радног дана.Уживали су у дељењу својеручно направљених честитака директору, секретару, педагогу, психолозима, библиотекару, учитељима других одељења, теткицама ... и свом наставном и ненаставном особљу.Кулминацију овог Новогодишњег радног дана је изазвало откривање Тајног Деда Мраза и размена поклона.
Kocino Selo

Novo Laniste

odeljenje 3/3

Предавање 4/3 Ракитово

Народна традиција у првом разреду у Ракитову

Угледни час немачког језика

8.11. 2017. у Кончареву, одржан је угледни час немачког језика на тему Tiere (Животиње). Ученици 5-4 су гледали видео о животињама, усвајали називе уз фотографије на табли и радили наизменично у групама и тиму.
Ученички парламент у оквиру Дечије недеље

Спортски дан и маскенбал по издвојеним одељењима.
Угледни час географије

У одељењу 6/4, 19.10.2017. године, одржан је угледни час географије на тему „Структура светског становништва“. Час су реализовале наставнице Тања Ђукановић,Славица Митић и Драгана Јевремовић. На часу су ученици кроз глуму, певање и играње стекли нова знања о светском становништву.
Угледни час Наша домовина

Учење о географским пределима наше државе може бити врло забавно, још забавније је када се то ради на енглеском језику. Водећи се овом идејом учитељица Биљана Милошевић и Сања Јарамаз одржале су заједнички, угледни, час. Ученици одељења 4/2 су са задовољством прихватили овакав начин рада и показали своје знање. Good job!