ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Прваци округа ОШ,,Љубиша Урошевић

Датум: 09. Novembar 2018 15:06 Категорија: Новости

 У уторак 6. новембра у Ћуприји је одржано овогодишње првенство Поморавског округа у атлетици.  Женска екипа ОШ,,Љубише Урошевић " је одбранила прошлогодишњу титулу победника и поново стекла право да учествује на Међурегионалном првенству на пролеће.



Најбоље у екипи су биле Катарина Денић, победница у скоку у вис, као и Марија Величковић која је победила у скоку у даљ. Штафета 4*100м, је такође заузела прво место а чиниле су је: Валентина Арсић, Марија Величковић, Кaтарина Денић, Анђела Младеновић.  Женску екипу су сачињавале још и Нађа Живковић-кугла, Анђела Младеновић-300м-, Анђела Младеновић-600м, и Валентина Арсић-100м,
Мушка екипа је заузела друго место, а посебно су се истакли победници у трци на 800м, Лука Стефановић и у бацању кугле Мaтеја Панић. Екипу су још сачињавали: Игор Арсић-скок у вис, Ђорђе Филић-100 м -штафета, Предраг Митић-300м, Михајло Ђурић-скок у даљ, Петар Драговић-штафета, Давид Урошевић-штафета. Стефан Васић-штафета. На такмичењу су учествовали и млађи пионири и пионирке победници Општинског такмичења. Небојша МАрковић је победник на 60 м спринт, Симон Ђурђевић као и Марина Васић  освојили су  друга места у скоку у вис, Таша РАдојковић је такође освојила друго место у трци на 300 м, док је  Анђела ВАсић  била трећа у бацању кугле.