ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Онлајн обука

Датум: 27. Novembar 2018 10:55 Категорија: Новости

У оквиру пројекта "Унапређивање квалитета образовања и васпитања кроз успостављања Наставничког образовног портала", планирано је организовање онлајн обуке за наставнике основних школа.

Носилац пројекта је Завод за унапређивање образовања и васпитања а пројекат је подржан од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и УНИЦЕФ-а. Обука траје осам сати и у потпуности се одвија онлајн. Обука за наставнике је бесплатна и планирана је за прву половину децембра 2018. године. 
На Јавни позив наставницима основних школа да се пријаве за похађање бесплатне онлајн обуке, стигло је 1178 пријава. Комисија састављена од саветника Завода је прегледала све пристигле пријаве и донела одлуку о избору 362 наставника. Међу изабраним наставницима су и наставници наше школе:

  • Младеновић Катарина - Страни језик
  • Милутиновић Светлана- Страни језик
  • Вујисић Милан- Музичка култура
Од укупног броја пријављених из наше општине, могућност оваквог вида усавршавања је остварило осморо наставника који предају следеће предмете: Историја, Географија, Страни језик, Музичка култура и Техничко и информатичко образовање.