ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Saradnja škole i porodice

Датум: 27. Novembar 2018 12:54 Категорија: Новости

Основна школа „Љубиша Урошевић“ има дугогодишњу и добру сарадњу са породицама наших ђака. Жеља нам је да то одржимо али и унапредимо у складу са нашим ресурсима. Како би то учинили, потребно нам је да чујемо мишљење родитеља односно законских заступника наших ученика.

У наредном периоду сви родитељи/законски заступници могу да допринесу бољој сарадњи са школом тако што ће попунити анкету која се налази на овом линку: 

https://goo.gl/forms/RBY5X7IOv0yjgB8a2 

Када родитељи кликну на наведени линк појавиће се садржај са анкетом. Анкета је једноставне за попуњавање и не захтева пуно времена. Постоје две групе питања, једна са више понуђених одговора где је неопходно одговорити кликом на кружић од 1 до 4.
Сва питања код којих је неопходан одговор обележана су црвеном звездицом (*). Уколико неко од анкетираних не одговори на питање које је обележено звездицом упитник неће бити прихваћен већ ће се аутоматски вратити на дораду. Другу групу чине питања отвореног типа код којих, сам родитељ/законски заступник уноси текстуални одговор.
На ова питања није неопходно дати одговор и нису обележена црвеном звездицома.
Када родитељ заврши са попуњавањем упитника неопходно је да кликне „SUBMIT“ како би упитник био предат а одговор упамћен. 
Поступак анкетирања у потпуности анониман! Ипак уколико неко од анкетираних буде имао предлог за сарадњу са школом има опцију да унесе адресу електронске поште.