ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

О нама

Нов школски објекат има 8 учионица са припремним просторијама,наставничку канцеларију, канцеларију за педагошко-психолошку службу,просторију за предшколску групу,  и санитарни чвор.Нов објекат просторно је повезан са старом зградом, која је средствима локалне самоуправе комплетно реновирана и адаптирана.У тој згради налази се кухиња са трпезаријом ,мултимедијална учионоца,разглас ,стоматолошка ординација са припремном просторијом за медицинску сестру,канцеларије директора и секретара школе.
Двориште школе је асфалтирано ,ограђено ,осветљено и уређено. У дворишту се налазе терени за  одбојку,  терен за фудбал, рукомет и кошарку.
 Школа у Рибару

   Стоматолошка ординација ради понедељком и уторком, а користе је сви ученици матичне школе и издвојених одељења.
Канцеларије директора,помоћника,
секретара,стручних сарадника опремљене су са 4 рачунара и 2 лап топа.Школа располаже: видео бимом, камером, дигиталним фото-апаратом, скенером, штампачима, телевизором.,фото-копир апаратом.
Рад се одвија у две смене за 16 одељења.
Мултимедијална учионица је опремљена са 30 компјутера.Школа је комплетно  опремљена новим намештајем из средстава локалне самоуправе.
Школски објекти у Рибару налазе се у центру села и отворени су од 06:30 - 20:00 сати


Ракитово
 
Школа у РакитовуИздвоено одељење у Ракитову је осморазредна  школа са 8 одељења, 1 објектом.Школски објекат је располаже са: 4 учионице,наставничком канцеларијом ,кухињом и трпезаријом, мокрим чвором, великим и осветљеним школским двориштем,изграђеним савременим теренима за све спортове.
Информатички кабинет располаже са 20   компјутера.
У школи је отворено предшколско одељење које ради   у једној – преподневној смени.
Објекат има централно грејање.
Школско двориште је једним делом ограђено (жива ограда).
Школа је отворена од 06:30 - 20:00 сати.
 

Кончарево

Школа у КончаревуИздвојено одељење у Кончареву је осморазредна школа са 8 одељења. Школа ради у две смене са четири  учионице, наставничком канцеларијом, кутком за библиотеку, асфалтираним тереном за мали фудбал, рукомет и кошарку, са одговарајућом расветом,  летњом учионицом у школском дворишту,кухињом и трпезаријом, помоћним просторијама,  (котларница и простор за смештај огрева), мокрим  чвором.
Информатички кабинет опремљен је са 15 компјутера .Школа поседује  штампач,скенер и телевизор.
Школа има сопствено парно грејање на чврсто гориво. У школи је   предшколско одељење које ради у једној – преподневној смени.
У оквиру школског дворишта налази се  Дом културе.Школско двориште је ограђено.
Школа се  је отворена од 06:30 - 20:00 сати.
 
  
Старо Ланиште
 

Школа у Старом ЛаништуИздвојено одељење у Старом Ланишту је осморазредна школа са 5 одељења, од којих је 1 неподељено oд 1.до 4. разреда. Рад се одвија само у преподневној смени. Школа има 1 објекат у ком се налази:  6 учионица,   адаптирана просторија за извођење физичког васпитања у зимским месецима, наставничка канцеларија,  кутак за  библиотеку,кухиња са трпезаријом, асфалтиран терен у школском дворишту (мали фудбал, рукомет и баскет), земљани терен за одбојку, помоћне просторије. Све учионице имају пећи и греју се чврстим горивом.
Информатички кабинет опремљен је са 5 компјутера.
У школи постоји мокри чвор. Са Домом културе који је у склопу школске зграде  извршено је и физичко повезивање. Школско двориште је ограђено.
У школи је отворено и предшколско одељење, које ради у једној – преподневној смени.
Школа је отворена од 06:30 - 15:00 сати.
 

 
Ново Ланиште

Школа у Новом ЛаништуИздвојено одељење у Н. Ланишту  је  четвороразредна неподељена школа  од 1.до 4. разреда .Настава се одвија у 1 објекту. Школа има 2 учионице, наставничку канцеларију, кухињу и трпезарију, помоћне просторије. Обе учионице имају пећи и греју се чврстим горивом, изграђен је санитарни чвор, и школа је адаптирана. Настава се изводи само у преподневној смени.
Школа располаже  1 лап-топом  и 1 видео- бимом.
У школском дворишту су изграђени спортски терени за све спортове (мали фудбал, рукомет, одбојку и баскет) који су ограђени и осветљени.
Школско двориште је ограђено.
Школа је отворена од 06:30 - 15:00 сати.
 
 

Кочино Село

Школа у Кочином селуИздвојено одељење у К. Селу је четвороразредна школа са 1 комбинованим одељењем 2. и 4. разреда и 2 чиста одељења 1. и 3. разреда.Настава се одвија у 1 објекту. Школа има 3 учионице, мини кухињу и трпезарију,  школско двориште, које је ограђено. Настава се одвија само у преподневној смени. Школа је реновирана: промењени су подови у  учионицама и ходницима , уведено је грејање на гас Део школске зграде -школски стан адаптиран је за припремни предшколски програм.,који се реализује у једној – преподневној смени.
У школи постоји информатички кабинет са 5 компјутера.
            Школа је отворена од 06:30 - 15:00 сати