ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Међународна акција

Датум: 19. Novembar 2019 13:16 Категорија: Достигнућа

Међународна акција "Дан интелигенције" покренута је са идејом да се обележи 1. октобар као дан оснивања MENSE. Активности у оквиру пројекта трајале су од 22.09. до 6.10.2019. године. 
Организација догађаја обухватала је комплетан опис догађаја по фазама реализације да би била додата у Базу добре праксе. Реализоване активности је прегледала комисија и одредила најбоље који ће присуствовати акредитованом скупу "Стимулација интелектуалног развоја-примери добре праксе" (код одобреног скупа 407), облик стручног усавршавања- трибина у Београду. 
Из наше школе је аплицирала тимским радом "Наша башта о босиљку машта"- предузетништво- Биљана Јевтић, наставник разредне наставе 2/6 Старо Ланиште. 
Она ће 6.12.2019. године присуствовати акредитованом стручном скупу-трибина- у Београду, где ће примити своје признање. 
У пројекту су наведена имена чланова тима за предузетништво и реализатора, разредних старешина из Старог Ланишта који ће добити сертификате. Сертификате о учешћу добијаће се у електронској форми на е-маил. 
Активност која је представљена у пројекту може се погледати овде http://daninteligencije.rs/aktivnosti.php?mladjios, такође можете видети активности осталих школа у региону.