ОШ "ЉУБИША УРОШЕВИЋ" - Рибаре
ризница знања ...

Први септембар 2023 прваци

Датум: 02. Septembar 2023 13:51 Категорија: Новости

Традиционално 1. септембра школа отвара широм врата будућим ђацима првацима. У  Матичној школи у Рибару ученици другог, трећеги и четвртог, разреда са својим учитељима су припремили приредбе а ученице 6-2 одељења Ђурђа Јовановић, Ленка Станић и Нина  су биле техничка подршка. 
Уз гипке покрете, песму и радост пожелели су будућим првацима срећан почетак школовања.
Након завршене приредбе, првацима и њиховим родитељима се обратила и директор школе Гордана Златановић, пожелевши им срећан почетак а
 по учионицама на ђачким клупама, дочекало их је прегршт поклона.  
Пуни утисака, срећни и задовољни отишли су својим кућама.


 Поводом почетка нове школске године у школи у Ракитову одржана је приредба добродишлице за ђаке прваке, са жељом да им овај дан остане у најлепшем сећању. Првацима и њиховим родитељима се на крају приредбе обратила и директор школе Гордана Златановић, пожелевши им срећан почетак.



Поводом почетка нове школске године у школи у Кончареву одржана је приредба добродишлице за ђаке прваке, са жељом да им овај дан остане у најлепшем сећању. Првацима и њиховим родитељима се на крају приредбе обратила и директор школе Гордана Златановић, пожелевши им срећан почетак.



У издвојеном одељењу ОШ" Љубиша Урошевић" у Кочином Селу је данас 1.9.2023. године са почетком у 8:30 одржана приредба посвећена ђацима првацима, којима је ово уједно био и први сусрет са школом, учитељицама и друговима другог, трећег и четвртог разреда који су уједно и били носиоци приредбе. Играло се, певало, рецитовало, драматизовало.И најмлађи ђаци су показали део онога што су до сада научили.
Добили су пригодне поклоне.
Уз песму "Ау што је школа згодна", коју су певали сви заједно завршена је приредба.
 


У издвојеном одељењу у Старом Ланишту пријем првака уследио је у 8:30 часова. Шириле су се позитивне емоције, пријатељство, другарство и толеранција као основни путокази живота. Прваци нису скривали осмех с лица, спремни да заплове у путовање кроз знање!